Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Nov 30, 2010

Memory.

location: hostel dan bertemankan budak yang dulunya pendek.
date: tk ingat tapi tahun 2009


layar :wey wanoi kau pegang phone aku nk tandas jup.
aku :oke.wey aku tgok gambar awex kau.
layar :cari la kalau jumpa.
aku :dengan semangat yang ada aku mencari.Cari,cari,cari dan terus cari tak jumpa.
Dalam hati cakap macam babi syorok gambar awex.
layar :haha.jumpa.
aku :butoh kedekut.
layar :kau tak pandai.
aku :wey sape yang pakai baju batik hostel tu.cun juga doe.
layar :oh. kawan aku.
aku :kenalkan la kat aku.
layar :haa.mane boleh.aku pon nk ngorak dia tapi aku fikir aku ada awex ja.
aku :pastu.kenalkan kat aku.kedekut la.
layar :ish.yela2.
aku :ha.mcm ni la.
layar :jup aku anta massage kat dia.
aku :hantar pic sekali.hahaha.
layar :kelam kabut la kau.
aku :lantak la.hantar pic yang kita snap kt j.j tadi.
layar :yela2 kau bayar balik.mahal bodoh mms.
aku :ala berkira sangat
layar :wey nk kata ape ni..??
aku :alah kau kate la aku nk kenal ngan dia.
layar :aku kol dier terus kau cakap la dengan dia.
aku :bodoh takpayah la aku nk cakap apa??
layar :nah amik.(sambil bagi phone dia)

aku pon borak2 kosong dengan sidia dengan malu2 kucing macam perempuan.haha
lawak sial.
memory sugguh.
tapi kenangan tetap kenangan kan.mane boleh lupa. ;(




6 comments:

anem samiri said...

ak tahu spe!! yeah!

ceritaAku. said...

siape anem oi??

azrul mazlan said...

sape pendek tu ?

ceritaAku. said...

hahaha.kau la.

azrul mazlan said...

bila mase ? ade bukti ? tunjuk ckit gmbr aku pndek . ade ke ? tuduh jew .

layare said...

barai,HAHA